Novi Sad
01.04.2012.
11:02 > 19:55
Nakon poslednjeg zvižduka na jučerašnjoj utakmici između Vojvodine i Jagodine, obezbeđenje predsednika kluba Ratka Butorovića nasrnulo je na jednog od navijača na istočnoj tribini koji su uzvikivali "Uprava napolje", piše sportski sajt Kapiten.
  • 02.04.2012 16:01
    Sramota za Igora da ovoga tolerise
  • Podbarac

    02.04.2012 08:42
    Neka ga tuce
    To su ti navijaci Vojvodine,jedan mazgov tuce navijaca a ostalih 200 cute i gledaju.Posto on placa neke navijace onda moraju da cute.Stara garda je uvek bila korektna i nikada nije priznavala celnike kluba koji su tu iz interesa i nemaju Vojvodinu u srcu.Dubroja je iz Knina,Gajic iz Markusice kod Osijeka a Bata iz Niksica,sami ste birali te kontroverzne biznismene tj.gangose pa sada vadite oci sa njima ,Vi koji se predstavljate kao Firma.Nama matorima Bata ne moze nista osim da nas poljubi u d..e.Pozdrav sa Podbare.
  • 01.04.2012 16:33
    Autohtani Vojvodjan
    Bata nas varoski je jedan posten dobronameran domacin i poduzetnik pa
    sve ove zlurade komentare ja moradem ostaviti po strani. Jer iz nji viri Ljubomora,
    to je jer se kod nas nadjedu svakojaki kukac koji znade da nadje zamerku ovagko tolerantnom gosponu, gospon Bati nasem varoskom ,odj vodj!
  • Marko

    01.04.2012 15:15
    Najveći problem je naravno ovaj gazda kluba, svi znaju ko je i šta je on i dokle god je on tu, klub ne da neće samo rezultatski posrtati što je i najmanje bitno, nego će nastaviti dalje da se bruka pred licem cele Srbije jer ovakvi sildžijski metodi koje gazde primenjuje postoje samo još u Kolumbiji i Argentini.
    Ali i tog gazdu podržavaju njegovi plaćeni navijači, takozvana Firma sa severne tribine Karađorđa, u stvari radi se samo još o šačici ljudi sa po kojim maloletnim, zavedenim dečačićem uz sebe, na to su spali zato što su ih svi normalni navijači napustili.Ti takozvani navijači su se debelo okoristili uz predsednika kluba i zato će ga braniti do kraja.Svašta su oni dobili od njega pa je red i da predsedniku uzvrate.E tu je srž problema.

    Dokle god bude takvih stvari u našem fudbalu, on će biti tu gde jeste.
  • 01.04.2012 12:43
    Predivna lica fino podšišanih mladića.
  • 1989

    01.04.2012 12:37
    Да није можда и Корида тукла те навијаче? Шта булазни овај? Он зна ко је разбио бусеве а мурија не зна...
  • 01.04.2012 11:52
    Max NS
    Ko je ovaj pored Duleta Daltona?!
  • simpatizer

    01.04.2012 11:50
    Bio sam prisutan kada se dogodio incident na istocnoj tribini. Jedan od clanova Batinog "obezbedjenja" se popeo na tribinu i poceo da udara nekog momka koji nije ni pokusao da pruzi otpor-na 2m od svega stajao je Bata sa jos nekoliko njegovih gorila. U medjuvremenu je momak uspeo da pobegne a onda se pojavio policajac. Isti onaj koji je tukao navijaca ga je prezrivo pogledao i rekao"Sta 'oces?Sta si dosao?Ajde bjezi!"-POLICAJCU!!!
    Toliko-pa vi sad vidite ko vlada u ovoj "drzavi"!
  • cure

    01.04.2012 11:45
    gradonacelnice
    Igore oteraj ovu spodobu iz grada i dobijas izbore...
  • Mare

    01.04.2012 11:33
    Bagra mafijaška....Hoće li ih više pohapsiti, sad su, bre, počeli da biju i obične ljude. Mislim, svi mi znamo da će cirkuzantu Kan-Kanu kad-tad odzvoniti i da ga policija štedi (čitaj: čuva) iz nekih razloga, ali da to u slučaju kriminalaca ne traje večno. Dajte, rasturite više taj crnogorski narko-reketaški kartel u NS, ako Boga znate!

    Novi Sad - siguran grad??? Sutra malo...
  • siroccici

    01.04.2012 11:31
    neka pomogne potpredsednik
    zasto klubu ne pomogne potpredsednik, sadasnji direktor Dnevnika. Firma mu ima vise od pola milijarde gubitaka, a on sebi dodeljuje bonus od 40.000 eura. Pa gde je Aleksandar sa svojim kulama i gradovima, pa jos veci dule dalton... ovako ce jadni Bata morati kacket u ruke, pa pred crkvu. sreca pa ce uskrs brzo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna